Reviews

★★★★★

Silke is een lieve en goede oppas.
Je kunt met een gerust hart je dieren aan haar zorg toevertrouwen.
Onze poezen vinden haar ook erg lief.

Monique
Breskens
★★★★★

Wij waren super tevreden, altijd snel en vlot bereikbaar, goeie communicatie tijdens het oppassen met leuk beeldmateriaal erbij 😉

Eline
Puurs
★★★★★

Wij waren zeer tevreden over jouw oppasdienst. Vanaf het eerste moment was er een klik met Monchi. Het was ook superfijn om regelmatig een foto of een filmpje te zien waardoor we extra gerustgesteld waren dat hij het goed had thuis zonder ons.

Kathy
Ruisbroek
★★★★★

Bedankt voor de enorm goede zorgen Silke. Het gaf me altijd een gerust gevoel!

Jasper
Puurs
★★★★★

Terug van vakantie en thuis bij tevreden hondjes, vogel en visjes ! Wat een leuke geruststelling wetende dat er iemand is die er dagelijks tijd met doorbrengt boven op het voeden en uitlaten!

Yana
Ruisbroek
★★★★★

Fijn thuiskomen na de vakantie te weten dat alles in goeie handen geweest is. Veel succes met de nieuwe start, wij zullen je missen!

Eline
Puurs
★★★★★

Mijn hondjes zijn fan. Door mijn drukke agenda ben ik thuisdiertje dankbaar dat lijn hondjes nu enkele dagen per week hun loopje hebben. Professionele service!

Cindy
Bornem

Dierenoppas aan huis

Woon je in Zeeuws-Vlaanderen (regio Ijzendijke) en ga je binnenkort op vakantie of een weekendje weg? Geniet dan van jouw deugdoende vakantie wetende dat jouw huisdier in goede handen achterblijft. Met al meer dan 40 tevreden klanten en huisdieren ben je bij mij in goede handen wanneer het gaat over de verzorging van je huisdieren. 

Hoe gaat de oppas concreet in zijn werk?

Bekijk onderstaande video:
 

Voordelen oppas aan huis:

Je hond of kat naar een pension, hondenhotel of kattenhotel sturen is niet altijd evident. Voor vele dieren gaat dit gepaard met enorm veel stress Het grote voordeel van onze oppasdienst is dus dat je huisdier in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. 

Verder hoef je geen vrienden, familie of buren lastig te vallen met de verzorging van je dieren. Je huurt namelijk een professional in waar je altijd op kan rekenen en die haar afspraken nakomt!

Met de ervaring als dierenartsassistente zijn ook dieren met extra zorgen in goede handen bij 'tHuisdiertje.

Bezoek

Wat houdt een bezoek juist in?
Bij een bezoek kom ik éénmaal of, naargelang jouw wensen, tweemaal per dag langs aan huis voor jouw huisdieren. De taken die ik dan zal uitvoeren afhankelijk van de huisdieren zijn:

  • vers eten en drinken
  • kattenbak reinigen
  • plasje in de tuin
  • vachtverzorging (borstelen)
  • spelen/ aandacht
  • medicatie toedienen
Er wordt niet enkel voor jouw dier gezorgd, maar ook voor jouw huis. Het huis blijft er bewoond uitzien tijdens jouw vakantie door volgende handelingen:
  • brievenbus ledigen
  • planten water geven
  • rolluiken/ gordijnen openen en sluiten
Er zal dagelijks ook een kort verslagje met eventueel een leuke foto van de huisdieren worden opgestuurd. Zo blijf je als baasje op de hoogte van wat er met jouw diertjes gebeurt!

Wandelingen

Een standaard wandeling is een wandeling van een halfuurtje bij jou in de buurt. Mits overleg kan er akkoord gegaan worden om jouw hond mee te nemen naar een andere locatie zoals bv. een bos in de buurt.

Tarieven 2022

Heb je interesse in de oppas? Neem dan zeker contact met me op! Ik beantwoord met veel plezier al jouw vragen.

Contact

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.