Dierenoppas aan huis

Hallo daar! Ik ben Silke, jouw dierenoppas aan huis voor de regio Zeeuws-Vlaanderen. Van jongs af aan vind ik het belangrijk dieren én hun baasjes te helpen en dat doe ik nu dagelijks als paraveterinair én als jouw dierenoppas aan huis! 

Voel jij je ook elke keer schuldig wanneer je je hond of kat moet achterlaten en jij gaat genieten van een heerlijke vakantie of een dagje weg? Maak gebruik van de dierenoppas aan huis en zorg dat zowel jij als jouw viervoeter een vrolijke tijd beleeft!
Met al meer dan 40 tevreden klanten en huisdieren ben je bij mij in goede handen wanneer het gaat over de verzorging van je huisdieren. 
Voor huisdierbaasjes in de regio Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe gaat de oppas concreet in zijn werk?

Je stuurt me een mailtje met de periode waarin de oppas gewenst is.
Ik kom langs op kennismakingsgesprek en leer jullie en de dieren alvast kennen.
De week van vertrek kom ik om de sleutel en nodige uitleg.
Tijdens de oppasperiode stuur ik regelmatig een verslag met foto of filmpje.
Bij thuiskomst breng ik de sleutel terug en bespreken we de oppasperiode en jullie leuke vakantie.

Interesse in de oppas of heb je vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen. 

Bekijk ook onderstaande video:
 

Voordelen oppas aan huis:

Je hond of kat hoeft niet naar een pension maar kan in zijn vertrouwde, warme omgeving blijven. No stress; only love!

Je hoeft geen vrienden of familie lastig te vallen want je maakt gebruik van een professionele oppas

Je hoeft je niet langer schuldig te voelen dat je je huisdier achterlaat. Je viervoeter is in goede handen en krijgt alle zorg en liefde die zij/hij nodig heeft. 

Met mijn ervaring als paraveterinair zijn ook dieren met extra zorgen in goede handen bij 'tHuisdiertje.


Wanneer is oppas mogelijk?

De oppasmomenten worden in samenspraak, afhankelijk van de noden van jou en jouw dieren, vastgelegd. Je kan oppas reserveren voor langere vakantieperiodes maar ook wanneer je een weekendje weg wil, een daguitstap wil maken of wanneer je lange werkdagen hebt en je viervoeter te lang alleen moet blijven. 

Is het je nog niet helemaal duidelijk of ik wat voor je kan betekenen? Stuur me gerust een mailtje of whatsapp en dan bekijken we samen wat er mogelijk is. 

Bezoek

Wat houdt een bezoek juist in?
Bij een bezoek kom ik éénmaal of, naargelang jouw wensen, tweemaal per dag langs aan huis voor jouw huisdieren. De taken die ik dan zal uitvoeren afhankelijk van de huisdieren zijn:

 • vers eten en drinken
 • kattenbak reinigen
 • plasje in de tuin
 • vachtverzorging (borstelen)
 • spelen/ aandacht
 • medicatie toedienen

Er wordt niet enkel voor jouw dier gezorgd, maar ook voor jouw huis. Het huis blijft er bewoond uitzien tijdens jouw vakantie door volgende handelingen:
 • brievenbus ledigen
 • planten water geven
 • rolluiken/ gordijnen openen en sluiten

Er zal dagelijks ook een kort verslagje met eventueel een leuke foto van de huisdieren worden opgestuurd. Zo blijf je als baasje op de hoogte van wat er met jouw diertjes gebeurt!


Wandelingen

Een standaard wandeling is een wandeling van een halfuur tot 3 kwartier bij jou in de buurt. Mits overleg kan er akkoord gegaan worden om jouw hond mee te nemen naar een andere locatie zoals bv. een bos in de buurt.

Info & Tarieven
Dierenoppas aan huis

  Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op!
  06833 904 64 of info@thuisdiertje.com

   

  Reviews

  ★★★★★

  Silke is een lieve en goede oppas.
  Je kunt met een gerust hart je dieren aan haar zorg toevertrouwen.
  Onze poezen vinden haar ook erg lief.

  Monique
  Breskens
  ★★★★★

  Blij dat mijn hondjes, dankzij Silke van 'tHuisdiertje, in hun vertrouwde omgeving konden blijven terwijl ik een paar dagen op fietsvakantie was. Samen thuis op voorhand hele goeie afspraken gemaakt zodat ik met een gerust hart kon vertrekken. Tijdens mijn vakantie kreeg ik af en toe foto's of een berichtje. En als ik thuis kwam werd ik verwelkomd door 2 blije honden. Goeie service, vlot, en alles mooi volgens afspraak!

  Ingeborg
  Biervliet
  ★★★★★

  Wij waren super tevreden, altijd snel en vlot bereikbaar, goeie communicatie tijdens het oppassen met leuk beeldmateriaal erbij 😉

  Eline
  Puurs
  ★★★★★

  Wij waren zeer tevreden over jouw oppasdienst. Vanaf het eerste moment was er een klik met Monchi. Het was ook superfijn om regelmatig een foto of een filmpje te zien waardoor we extra gerustgesteld waren dat hij het goed had thuis zonder ons.

  Kathy
  Ruisbroek
  ★★★★★

  Terug van vakantie en thuis bij tevreden hondjes, vogel en visjes ! Wat een leuke geruststelling wetende dat er iemand is die er dagelijks tijd met doorbrengt boven op het voeden en uitlaten!

  Yana
  Ruisbroek

  Contact

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Bobbie

  Minoes

  Flappie & Spikey

  Billy