Over SilkeHi, ik ben Silke

Geboren en getogen in Bornem (België) behaalde ik in 2016  mijn diploma als dierenartsassistente en ging ik aan de slag bij een dierenartsenpraktijk in Mechelen. Het bleef echter kriebelen om een eigen zaak op te starten en in januari 2019 was het dan eindelijk zover; 'tHuisdiertje kreeg zijn start.

Drie jaar lang werkte ik als dierenoppas aan huis in de streek van Klein-Brabant. Ik bouwde mijn vaste adresjes op en ging met veel plezier van deur tot deur om voor al deze lieverds te zorgen. Tijdens de corona pandemie kon ik niet bij de pakken blijven neerzitten en kwam er naast de dierenoppas ook een webshop bij. Hier probeer ik zoveel mogelijk samen te werken met andere kleine, lokale ondernemers. Met passie en liefde voor jullie huisdieren gemaakt dus! 

In februari vorig jaar ging ik de liefde achterna en verhuisde ik naar Ijzendijke in het prachtige Zeeland. Hier combineer ik de oppas en webshop met mijn job als paraveterinair in de Dierenkliniek te Ijzendijke. Tijdens de zomermaanden kan je me ook elke woensdag terugvinden op de wekelijkse markt te Oostburg

Krantenartikel start 'tHuisdiertje:

 

Mijn missie:
Huisdierbaasjes zo veel mogelijk bijstaan waar nodig. Dit zowel voor de oppas als met de webshop. Graag ben ik een vertrouwd persoon aan wie je je huisdier met een gerust gevoel kan achterlaten. Verder wil ik je helpen in de zoektocht naar het juiste product voor je dier a.d.h.v. handige tips, tricks en producten waarbij we het huisdier oprecht gelukkig maken en de band tussen baasje en huisdier versterken.

En hoe fantastisch is het om dit te kunnen combineren met samenwerkingen tussen lokale, kleine ondernemers?!

Ik sta steeds voor jullie klaar met een grote glimlach, veel passie en een grote dosis dierenliefde!

Heb je nog vragen of wil je graag meer over mij te weten komen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Opleidingen: